Bog & idéMilan Mohammad

Bøger skrevet af Milan Mohammad

Læs mere om Milan Mohammad
2 produkter
2 produkter
Biokemi - et kompendium
Biokemi - et kompendiumZakaria Alaoui-Ismaili
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Biokemi - et kompendium
Kompendium i Almen Histologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i Almen HistologiZakaria Alaoui-Ismaili
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Almen Histologi

Mere om Milan Mohammad

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Milan Mohammad. Bogen hedder "Kompendium i Almen Histologi". Den er udgivet af Kompendieforlaget på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kompendium i Almen Histologi" af Milan Mohammad

Det er muligt at købe Milan Mohammads "Kompendium i Almen Histologi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kompendieforlaget.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mohammad, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Milan Mohammad