Bog & idéMille Alberg Skammelsen

Bøger skrevet af Mille Alberg Skammelsen

Læs mere om Mille Alberg Skammelsen
3 produkter
3 produkter
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelserBjarke Tinten
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser
Indkøbs- og transportjura
BOEGERTILSTAERKPRIS
Indkøbs- og transportjuraJane Haunstrup Bregner Carlsen
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Indkøbs- og transportjura
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelserHelle Næss-Schmidt Risdal
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser

Mere om Mille Alberg Skammelsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Mille Alberg Skammelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Skammelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Indkøbs- og transportjura" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Mille Alberg Skammelsen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Mille Alberg Skammelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Skammelsen som hæftet. Skammelsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mille Alberg Skammelsens "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser"

Hos Bog & idé er "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mille Alberg Skammelsen "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser"

Hos Bog & idé er "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mille Alberg Skammelsen