Bog & idéMimi Olsen

Bøger skrevet af Mimi Olsen

Læs mere om Mimi Olsen
6 produkter
6 produkter
Levende billeder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Levende billederDorte Granild
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Levende billeder
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Fagdidaktik i mediefag
Fagdidaktik i mediefagMimi Olsen
499,95 DKK
EBOG
(1)
Fagdidaktik i mediefag
Dansk i tiden
Dansk i tidenCecilie Ruby Tolstrup
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk i tiden
KRYDSFELT
BOEGERTILSTAERKPRIS
KRYDSFELTBerit Riis Langdahl
548,96 DKK
Hæftet
(1)
KRYDSFELT
KRIG - Forløb i medier
KRIG - Forløb i medierAnders Lysne
299,95 DKK
Hæftet
(1)
KRIG - Forløb i medier

Mere om Mimi Olsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Mimi Olsen. På listen nedenfor har du Olsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk i tiden" udgivet af Systime - "KRIG - Forløb i medier" udgivet af L&R Uddannelse - "Podcast" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Levende billeder" udgivet af Systime - "Døden - fra sagatid til senmodernitet" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Fagdidaktik i mediefag" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Fagdidaktik i mediefag" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "KRYDSFELT" i serien "Krydsfelt" udgivet af Systime - "KRIG - Forløb i medier" i serien "Forløb i medier" udgivet af L&R Uddannelse - "Film skal ses i dansk" udgivet af Gyldendal - "Grafiske romaner" udgivet af Dansklærerforeningen - "Film skal ses i religion" udgivet af Gyldendal - "Filmisk litteraturhistorie" udgivet af Gyldendal - "Levende billeder" udgivet af Systime - "KRYDSFELT" udgivet af Gyldendal - "KRYDSFELT" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mimi Olsen

Du kan bestille 17 bøger af Mimi Olsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Mimi Olsen kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Olsen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mimi Olsens "Dansk i tiden"

Hos Bog & idé er "Dansk i tiden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"KRIG - Forløb i medier" af Mimi Olsen

"KRIG - Forløb i medier" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er L&R Uddannelse, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mimi Olsen