Bog & idéMimi Sørensen

Bøger skrevet af Mimi Sørensen

Læs mere om Mimi Sørensen
6 produkter
6 produkter
Pirana - Begynderfransk
Pirana - BegynderfranskSkole/lærebøger div.
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Pirana - Begynderfransk
Pirana - Begynderfransk B
Pirana - Begynderfransk BNiels Kondrup Olesen
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Pirana - Begynderfransk B
La Guadeloupe
BOEGERTILSTAERKPRIS
La GuadeloupeMimi Sørensen
323,96 DKK
Hæftet
(0)
La Guadeloupe
Cabossés
CabossésMimi Sørensen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Cabossés
Paroles francophones
Paroles francophonesMimi Sørensen
329,95 DKK
Hæftet
(1)
Paroles francophones
Brug litteraturhistorien
Brug litteraturhistorienMads Rangvid
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Brug litteraturhistorien

Mere om Mimi Sørensen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Mimi Sørensen, kan du vælge i mellem et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Sørensens bøger.
Bøgerne fra Mimi Sørensen udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Perspektiver i dansk. Antologi" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Perspektiver i dansk. Grundbog" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "La Guadeloupe" udgivet af Gyldendal - "Paroles francophones" udgivet af Gyldendal - "Rendez - vous à Nice (bog med indlagt dvd)" udgivet af Systime - "Brug litteraturhistorien" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag/Systime - "Paroles françaises" udgivet af Gyldendal - "Cabossés" i serien "Panorama" udgivet af Gyldendal - "La famille" udgivet af Gyldendal - "Les SDF" udgivet af Systime - "Quatre amis" udgivet af Gyldendal - "Entrées" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Mimi Sørensen

Du kan bestille 12 bøger af Mimi Sørensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Mimi Sørensen fås i flere forskellige formater. Mimi Sørensen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mimi Sørensens "Perspektiver i dansk. Antologi"

Hos Bog & idé er "Perspektiver i dansk. Antologi" tilgængelig som limryg. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Mimi Sørensen. Det er Dansklærerforeningens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mimi Sørensen "Perspektiver i dansk. Grundbog"

"Perspektiver i dansk. Grundbog" kan købes som limryg. Dette er en også en skøn bog fra Sørensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mimi Sørensen