Bog & idéMimi Strange

Bøger skrevet af Mimi Strange

Læs mere om Mimi Strange
1 produkter
1 produkter
Børn og seksualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn og seksualitetAnna Louise Stevnhøj
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn og seksualitet

Mere om Mimi Strange

Der findes forskellige bøger skrevet af Mimi Strange tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Stranges udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I lyst og vold" udgivet af Gyldendal - "Børn og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Mere om Mimi Stranges bøger

Der er to tilgængelige bøger af Mimi Strange hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Strange som hæftet. Bøgerne af Strange er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mimi Stranges "I lyst og vold"

"I lyst og vold" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Børn og seksualitet" af Mimi Strange

Hos Bog & idé er "Børn og seksualitet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mimi Strange