Bog & idéMimi Yung Mehlsen

Bøger skrevet af Mimi Yung Mehlsen

Læs mere om Mimi Yung Mehlsen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
579,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi

Mere om Mimi Yung Mehlsen

Mimi Yung Mehlsen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Mehlsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykologi i medicinsk praksis" udgivet af FADL's Forlag - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mimi Yung Mehlsen

Der er fem tilgængelige bøger af Mimi Yung Mehlsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Mehlsens bøger kommer i et udvalg af formater. Mehlsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Psykologi i medicinsk praksis" af Mimi Yung Mehlsen

Hos Bog & idé er "Psykologi i medicinsk praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Mimi Yung Mehlsen "Klinisk sundhedspsykologi"

Hos Bog & idé er "Klinisk sundhedspsykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Mimi Yung Mehlsen