Bog & idéMinea Neigaard

Bøger skrevet af Minea Neigaard

Læs mere om Minea Neigaard
2 produkter
2 produkter
Skrivesituationer 2
Skrivesituationer 2Karina Kiær
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivesituationer 2
Skrivesituationer 1
Skrivesituationer 1Karina Kiær
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivesituationer 1

Mere om Minea Neigaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Minea Neigaard. På listen nedenfor finder du de seneste af Neigaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En moderne og aktuel didaktik" udgivet af Dafolo - "Skrivesituationer 2" i serien "Skrivesituationer" udgivet af Gyldendal - "Skrivesituationer 1 " i serien "Skrivesituationer" udgivet af Gyldendal

Bøger af Minea Neigaard

Der er tre tilgængelige bøger af Minea Neigaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Neigaards bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Neigaard opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En moderne og aktuel didaktik" af Minea Neigaard

Det er muligt at købe Minea Neigaards "En moderne og aktuel didaktik" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Skrivesituationer 2" af Minea Neigaard

Hos Bog & idé er "Skrivesituationer 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Skrivesituationer". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Minea Neigaard