Bog & idéMinna Skafte Jensen

Bøger skrevet af Minna Skafte Jensen

Læs mere om Minna Skafte Jensen
1 produkter
1 produkter
Marin Barleti
BOEGERTILSTAERKPRIS
Marin BarletiMinna Skafte Jensen
168,95 DKK
Hæftet
(0)
Marin Barleti

Mere om Minna Skafte Jensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Minna Skafte Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Skafte Jensens bøger.
Bøgerne fra Minna Skafte Jensen tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Verdens litteraturhistorie, Oldtiden, Bind 1" udgivet af Gyldendal - "Writing Homer" i serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8" udgivet af Videnskabernes Selskab - "Friendship and Poetry " i serien "Renæssancestudier." udgivet af Museum Tusculanum - "Lyre og bog" i serien "Klassikeroversættelser" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Minna Skafte Jensen

Minna Skafte Jensen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Skafte Jensen som hæftet. Minna Skafte Jensen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Minna Skafte Jensens "Verdens litteraturhistorie, Oldtiden, Bind 1"

Hos Bog & idé er "Verdens litteraturhistorie, Oldtiden, Bind 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Writing Homer" af Minna Skafte Jensen

"Writing Homer" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Skafte Jensens serie "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8". Det er Videnskabernes Selskab, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Minna Skafte Jensen