Bog & idéMinna Winsløw

Bøger skrevet af Minna Winsløw

Læs mere om Minna Winsløw
1 produkter
1 produkter
Marian & Robin
Marian & RobinMinna Winsløw
109,95 DKK
e-bog
(0)
Marian & Robin

Mere om Minna Winsløw

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Minna Winsløw. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Winsløw.
Bøgerne fra Minna Winsløw findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Anabasis" i serien "Odense University classical studies" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Marian & Robin" udgivet af mellemgaard - "Det blå trafiklys" udgivet af Litera

Bøger skrevet af Minna Winsløw

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Minna Winsløw hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Minna Winsløw fås i udvalgte formater. Bøgerne af Winsløw er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Minna Winsløws "Anabasis"

"Anabasis" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Winsløws serie "Odense University classical studies". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på græsk, old- (til 1453) og er publiceret af Odense Universitetsforlag.

"Marian & Robin" af Minna Winsløw

Det er muligt at købe Minna Winsløws "Marian & Robin" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Marian & Robin" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Minna Winsløw