Bog & idéMiriam Cordes

Bøger skrevet af Miriam Cordes

Læs mere om Miriam Cordes
1 produkter
1 produkter
Rigtig gode venner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rigtig gode vennerMiriam Cordes
298,76 DKK
Hardback
(0)
Rigtig gode venner

Mere om Miriam Cordes

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Miriam Cordes. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Cordes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rigtig gode venner" udgivet af Turbine - "Her er vi!" udgivet af Forlaget Bolden

Bøger af Miriam Cordes

Du kan bestille to bøger af Miriam Cordes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Cordes' bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Cordes er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rigtig gode venner" af Miriam Cordes

Det er muligt at købe Miriam Cordes' "Rigtig gode venner" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Her er vi!" af Miriam Cordes

Det er muligt at købe Miriam Cordes' "Her er vi!" som papbog. Endnu en af Miriam Cordes skønne bøger, som er værd at læse. Det er Forlaget Bolden, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Miriam Cordes