Bog & idéMirjam Harkestad Olsen

Bøger skrevet af Mirjam Harkestad Olsen

Læs mere om Mirjam Harkestad Olsen
3 produkter
3 produkter
Psykososialt læringsmiljø : inkluderende skolemiljø
Psykososialt læringsmiljø : inkluderende skolemiljøMirjam Harkestad Olsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykososialt læringsmiljø : inkluderende skolemiljø
Læringsledelse
LæringsledelseJorun Buli-Holmberg (red.)
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Læringsledelse
Tverretatlig samarbeid
Tverretatlig samarbeidMirjam Harkestad Olsen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Tverretatlig samarbeid

Mere om Mirjam Harkestad Olsen

Hvis du søger en bog fra Mirjam Harkestad Olsen, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Olsen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Mirjam Harkestad Olsens bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tilpasset opplæring" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Læringsledelse" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Relasonsledelse" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger skrevet af Mirjam Harkestad Olsen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Mirjam Harkestad Olsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Olsen som hæftet. Olsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mirjam Harkestad Olsens "Tilpasset opplæring"

"Tilpasset opplæring" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Mirjam Harkestad Olsen "Læringsledelse"

Hos Bog & idé er "Læringsledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Mirjam Harkestad Olsen