Bog & idéMogens A. Lund

Bøger skrevet af Mogens A. Lund

Læs mere om Mogens A. Lund
1 produkter
1 produkter
Børne- og ungdomspsykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børne- og ungdomspsykiatriAnne Vibeke Fleischer
377,96 DKK
Indbundet
(0)
Børne- og ungdomspsykiatri

Mere om Mogens A. Lund

Hvis du er på jagt efter en bog af Mogens A. Lund, har du et stort udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konsulentarbejde og supervision i skole-; social- og sundhedssektoren" udgivet af Gyldendal - "Børne- og ungdomspsykiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mogens A. Lund

Der er to tilgængelige udgivelser af Mogens A. Lund hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Mogens A. Lund fås i forskellige formater. Bøgerne af Lund er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Konsulentarbejde og supervision i skole-; social- og sundhedssektoren" af Mogens A. Lund

Hos Bog & idé er "Konsulentarbejde og supervision i skole-; social- og sundhedssektoren" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Børne- og ungdomspsykiatri" af Mogens A. Lund

Hos Bog & idé er "Børne- og ungdomspsykiatri" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens A. Lund