Bog & idéMogens Bjarne Hansen

Bøger skrevet af Mogens Bjarne Hansen

Læs mere om Mogens Bjarne Hansen
2 produkter
2 produkter
Myrdet ved en fejltagelse
Myrdet ved en fejltagelseMogens B Hansen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Myrdet ved en fejltagelse
Islamisk "terrororganisation" bag bankrøveri og drabsforsøg
Islamisk "terrororganisation" bag bankrøveri og drabsforsøgMogens Bjarne Hansen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Islamisk "terrororganisation" bag bankrøveri og drabsforsøg

Mere om Mogens Bjarne Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Mogens Bjarne Hansen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Myrdet ved en fejltagelse" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Islamisk "terrororganisation" bag bankrøveri og drabsforsøg" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mogens Bjarne Hansens bøger

Mogens Bjarne Hansen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Hansens bøger som e-bog. Hansens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mogens Bjarne Hansens "Myrdet ved en fejltagelse"

Det er muligt at købe Mogens Bjarne Hansens "Myrdet ved en fejltagelse" som e-bog. "Myrdet ved en fejltagelse" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Islamisk "terrororganisation" bag bankrøveri og drabsforsøg" af Mogens Bjarne Hansen

Det er muligt at købe Mogens Bjarne Hansens "Islamisk "terrororganisation" bag bankrøveri og drabsforsøg" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Islamisk "terrororganisation" bag bankrøveri og drabsforsøg" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Bjarne Hansen