Bog & idéMogens Brøndsted Nielsen

Bøger skrevet af Mogens Brøndsted Nielsen

Læs mere om Mogens Brøndsted Nielsen
1 produkter
1 produkter
Håndbog i organisk synteseteknik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i organisk synteseteknikMogens Brøndsted Nielsen
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i organisk synteseteknik

Mere om Mogens Brøndsted Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Mogens Brøndsted Nielsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Nielsens bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Mogens Brøndsted Nielsens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Dallas Rhinoplasty and Dallas Cosmetic Surgery Dissection Guide" udgivet af Thieme Medical Publishers - "Håndbog i organisk synteseteknik" udgivet af Gyldendal

Mogens Brøndsted Nielsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Mogens Brøndsted Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Nielsen som indbundet. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mogens Brøndsted Nielsens "The Dallas Rhinoplasty and Dallas Cosmetic Surgery Dissection Guide"

"The Dallas Rhinoplasty and Dallas Cosmetic Surgery Dissection Guide" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Thieme Medical Publishers.

"Håndbog i organisk synteseteknik" af Mogens Brøndsted Nielsen

"Håndbog i organisk synteseteknik" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Brøndsted Nielsen