Bog & idéMogens Christoffersen

Bøger skrevet af Mogens Christoffersen

Læs mere om Mogens Christoffersen
1 produkter
1 produkter
Grundfaglig viden om Profession og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundfaglig viden om Profession og samfundBritta Dumstrei og Trine Holst Mortensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundfaglig viden om Profession og samfund

Mere om Mogens Christoffersen

Mogens Christoffersen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Grundfaglig viden om Profession og samfund". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mogens Christoffersens "Grundfaglig viden om Profession og samfund"

Hos Bog & idé er "Grundfaglig viden om Profession og samfund" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Endnu en af Mogens Christoffersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Christoffersen