Bog & idéMogens Frank Mikkelsen

Bøger skrevet af Mogens Frank Mikkelsen

Læs mere om Mogens Frank Mikkelsen
3 produkter
3 produkter
Ledelse af komplekse projekter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af komplekse projekterMogens Frank Mikkelsen
269,96 DKK
Hardback
(0)
Ledelse af komplekse projekter
7 tips til en flyvende start med projektledelse
7 tips til en flyvende start med projektledelseMogens Frank Mikkelsen
199,95 DKK
Paperback
(0)
7 tips til en flyvende start med projektledelse
Værdiskabelse gennem projektledelse
Værdiskabelse gennem projektledelseMogens Frank Mikkelsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Værdiskabelse gennem projektledelse

Mere om Mogens Frank Mikkelsen

Mogens Frank Mikkelsen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Mikkelsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "7 tips til en flyvende start med projektledelse" udgivet af Novateam - "Ledelse af komplekse projekter" udgivet af Novateam - "Ledelse af komplekse projekter" udgivet af Novateam - "Ledelse af komplekse projekter" udgivet af Novateam - "Ledelse af komplekse projekter" udgivet af Novateam

Mogens Frank Mikkelsens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Mogens Frank Mikkelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Mogens Frank Mikkelsen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Mikkelsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Novateam.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mogens Frank Mikkelsens "7 tips til en flyvende start med projektledelse"

Hos Bog & idé er "7 tips til en flyvende start med projektledelse" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Novateam.

Mogens Frank Mikkelsen "Ledelse af komplekse projekter"

Det er muligt at købe Mogens Frank Mikkelsens "Ledelse af komplekse projekter" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Novateam, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Frank Mikkelsen