Bog & idéMogens Mellergaard

Bøger skrevet af Mogens Mellergaard

Læs mere om Mogens Mellergaard
1 produkter
1 produkter
Psykiatriens historie i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatriens historie i DanmarkPernille Sonne
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatriens historie i Danmark

Mere om Mogens Mellergaard

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Mogens Mellergaard. Bogen hedder "Psykiatriens historie i Danmark". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykiatriens historie i Danmark" af Mogens Mellergaard

"Psykiatriens historie i Danmark" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mellergaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Mellergaard