Bog & idéMogens Rasmussen

Bøger skrevet af Mogens Rasmussen

Læs mere om Mogens Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Materialelære for metalindustrien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Materialelære for metalindustrienFinn Monrad Rasmussen
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Materialelære for metalindustrien

Mere om Mogens Rasmussen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Mogens Rasmussen, ser du et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Rasmussens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialelære for metalindustrien" udgivet af Akademisk Forlag - "Den Lange Genvej" udgivet af Saxo Publish - "Materialelære for metalindustrien" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Materialelære for metalindustrien" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Børn & bevægelse" udgivet af DIXIT - "Materialelære for metalindustrien, Materialernes tilstandsformer" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Materialelære for metalindustrien, Grundlæggende materialefysik og -kemi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Materialelære for metalindustrien" udgivet af PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag - "Materialelære for metalindustrien" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger skrevet af Mogens Rasmussen

Du kan købe ni bøger af Mogens Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Mogens Rasmussen bøger i forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mogens Rasmussens "Materialelære for metalindustrien"

Det er muligt at købe Mogens Rasmussens "Materialelære for metalindustrien" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Mogens Rasmussen "Den Lange Genvej"

Hos Bog & idé er "Den Lange Genvej" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Rasmussen