Bog & idéMogens True Wegener

Bøger skrevet af Mogens True Wegener

Læs mere om Mogens True Wegener
2 produkter
2 produkter
Man-Time-World
Man-Time-WorldMogens True Wegener
129,95 DKK
Paperback
(0)
Man-Time-World
Tanker om tid og tilblivelse
Tanker om tid og tilblivelseMogens True Wegener
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Tanker om tid og tilblivelse

Mere om Mogens True Wegener

Der er mange bøger fra Mogens True Wegener på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Wegener.
Bøgerne fra Mogens True Wegener tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tanker om tid og tilblivelse" udgivet af Historia - "Non-Standard Relativity" udgivet af Books on Demand - "Non-Standard Relativity" udgivet af Books on Demand

Bøger af Mogens True Wegener

Du kan finde tre bøger af Mogens True Wegener her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Mogens True Wegener kommer i samtlige formater. Bøgerne af Wegener er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mogens True Wegeners "Tanker om tid og tilblivelse"

Det er muligt at købe Mogens True Wegeners "Tanker om tid og tilblivelse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia.

"Non-Standard Relativity" af Mogens True Wegener

Hos Bog & idé er "Non-Standard Relativity" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens True Wegener