Bog & idéMona Rask Langerhuus

Bøger skrevet af Mona Rask Langerhuus

Læs mere om Mona Rask Langerhuus
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Mona Rask Langerhuus

Der findes mange bøger skrevet af Mona Rask Langerhuus til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Langerhuus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Mere om Mona Rask Langerhuus' bøger

Du kan købe tre bøger af Mona Rask Langerhuus her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Langerhuus som indbundet. Langerhuus' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gymnasiepædagogik" af Mona Rask Langerhuus

Det er muligt at købe Mona Rask Langerhuus' "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gymnasiepædagogik" af Mona Rask Langerhuus

Hos Bog & idé er "Gymnasiepædagogik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mona Rask Langerhuus