Bog & idéMona Stevnsgaard

Bøger skrevet af Mona Stevnsgaard

Læs mere om Mona Stevnsgaard
1 produkter
1 produkter
Social analyse og handling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social analyse og handlingRikke Alminde
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Social analyse og handling

Mere om Mona Stevnsgaard

Der er mange bøger af Mona Stevnsgaard til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Stevnsgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social analyse og handling" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Social analyse og handling" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mona Stevnsgaard

Du kan købe to bøger af Mona Stevnsgaard her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Mona Stevnsgaard bøger i samtlige formater. Stevnsgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mona Stevnsgaards "Social analyse og handling"

"Social analyse og handling" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). Med "Social analyse og handling" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Social analyse og handling" af Mona Stevnsgaard

"Social analyse og handling" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mona Stevnsgaard