Bog & idéMonica Isakstuen

Bøger skrevet af Monica Isakstuen

Læs mere om Monica Isakstuen
5 produkter
5 produkter
Mine venner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mine vennerMonica Isakstuen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Mine venner
De små piger
De små pigerMonica Isakstuen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
De små piger
Raseri
RaseriMonica Isakstuen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Raseri
Raseri
BOEGERTILSTAERKPRIS
RaseriMonica Isakstuen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Raseri
Vær god ved dyrene
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vær god ved dyreneMonica Isakstuen
207,46 DKK
Hæftet
(7)
Vær god ved dyrene

Mere om Monica Isakstuen

Der er forskellige bøger af Monica Isakstuen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Isakstuens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Raseri" udgivet af Turbine Forlaget - "Raseri" udgivet af Turbine - "Vær god ved dyrene" udgivet af Gladiator

Bøger skrevet af Monica Isakstuen

Du kan købe tre bøger af Monica Isakstuen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Monica Isakstuen bøger i et udvalg af formater. Isakstuens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Monica Isakstuens "Raseri"

"Raseri" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Raseri" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Forlaget.

Monica Isakstuen "Raseri"

Hos Bog & idé er "Raseri" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Monica Isakstuen