Bog & idéMonika L. Petersen

Bøger skrevet af Monika L. Petersen

Læs mere om Monika L. Petersen
4 produkter
4 produkter
FRØ til spiring - for bedre ballance i livet
BOEGERTILSTAERKPRIS
FRØ til spiring - for bedre ballance i livetMonika L. Petersen
165,96 DKK
Paperback
(0)
FRØ til spiring - for bedre ballance i livet
Vi kan ikke gøre mere for dig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi kan ikke gøre mere for digMonika L. Petersen
207,46 DKK
Paperback
(0)
Vi kan ikke gøre mere for dig
Året 2020
Året 2020Monika L. Petersen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Året 2020
Året 2020
Året 2020Monika L. Petersen
199,95 DKK
Paperback
(0)
Året 2020

Mere om Monika L. Petersen

Der er flere bøger fra Monika L. Petersen online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Petersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Året 2020" udgivet af Books on Demand - "Året 2020" udgivet af Books on Demand - "FRØ til spiring - for bedre ballance i livet" udgivet af Monika L. Petersen

Mere om Monika L. Petersens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Monika L. Petersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Monika L. Petersen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Monika L. Petersens "Året 2020"

"Året 2020" kan købes online som ebog. "Året 2020" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Monika L. Petersen "Året 2020"

Hos Bog & idé er "Året 2020" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Monika L. Petersen