Bog & idéMonika Wittmann

Bøger skrevet af Monika Wittmann

Læs mere om Monika Wittmann
4 produkter
4 produkter
Fortæl mig om byggepladsen
Fortæl mig om byggepladsenMonika Wittmann
59,95 DKK
Hardback
(0)
Fortæl mig om byggepladsen
Alle mulige ord om riddere og borge
Alle mulige ord om riddere og borgeMonika Wittmann
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Alle mulige ord om riddere og borge
Alle mulige ord om riddere og borge
Alle mulige ord om riddere og borgeMonika Wittmann
79,95 DKK
EBOG
(0)
Alle mulige ord om riddere og borge
Alle mulige ord om middelalderen
Alle mulige ord om middelalderenMonika Wittmann
79,95 DKK
EBOG
(0)
Alle mulige ord om middelalderen

Mere om Monika Wittmann

Der findes flere bøger fra Monika Wittmann tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Wittmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fortæl mig om byggepladsen" i serien "Læselarven" udgivet af Forlaget Bolden - "Under overfladen" udgivet af Lamberth

Monika Wittmanns bøger

Monika Wittmann har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Monika Wittmann kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Wittmann er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Monika Wittmanns "Fortæl mig om byggepladsen"

Det er muligt at købe Monika Wittmanns "Fortæl mig om byggepladsen" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i Wittmanns serie "Læselarven". Det er Forlaget Bolden , der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Under overfladen" af Monika Wittmann

Det er muligt at købe Monika Wittmanns "Under overfladen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Monika Wittmann