Bog & idéMonisha Rajesh

Bøger skrevet af Monisha Rajesh

Læs mere om Monisha Rajesh
1 produkter
1 produkter
Epic Train Journeys: The Inside Track to the World's Greatest Rail Routes
Epic Train Journeys: The Inside Track to the World's Greatest Rail RoutesMonisha Rajesh
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Epic Train Journeys: The Inside Track to the World's Greatest Rail Routes

Mere om Monisha Rajesh

Du kan kun købe en enkelt bog af Monisha Rajesh her hos Bog & idé. Bogen hedder "Epic Train Journeys: The Inside Track to the World's Greatest Rail Routes". Det er Gestalten, der har udgivet den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Monisha Rajeshs "Epic Train Journeys: The Inside Track to the World's Greatest Rail Routes"

Hos Bog & idé er "Epic Train Journeys: The Inside Track to the World's Greatest Rail Routes" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gestalten, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Monisha Rajesh