Bog & idéMontague Rhodes James

Bøger skrevet af Montague Rhodes James

Læs mere om Montague Rhodes James
7 produkter
7 produkter
Flere spøgelseshistorier
Flere spøgelseshistorierMontague Rhodes James
49,95 DKK
EBOG
(0)
Flere spøgelseshistorier
Et tyndt genfærd - og andre -
Et tyndt genfærd - og andre -Montague Rhodes James
49,95 DKK
EBOG
(0)
Et tyndt genfærd - og andre -
Den klagende brønd
Den klagende brøndMontague Rhodes James
39,95 DKK
EBOG
(0)
Den klagende brønd
En antikvars spøgelseshistorier
En antikvars spøgelseshistorierMontague R. James
49,95 DKK
EBOG
(0)
En antikvars spøgelseshistorier
Pięć flakoników
Pięć flakonikówMontague Rhodes James
29,95 DKK
EBOG
(0)
Pięć flakoników
Opowieści o duchach. Zbiór opowiadań
Opowieści o duchach. Zbiór opowiadańMontague Rhodes James
39,95 DKK
EBOG
(0)
Opowieści o duchach. Zbiór opowiadań
En advarsel til de nysgerrige
En advarsel til de nysgerrigeMontague Rhodes James
49,95 DKK
EBOG
(0)
En advarsel til de nysgerrige

Mere om Montague Rhodes James

Hvis du mangler en bog af Montague Rhodes James, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af James' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et tyndt genfærd - og andre -" i serien "{"stringMap":{"da":"M. R. James' spøgelshistorier"}}" udgivet af eBibliotek 1800 - "En advarsel til de nysgerrige" i serien "{"stringMap":{"da":"M. R. James' spøgelshistorier"}}" udgivet af eBibliotek 1800 - "Et tyndt genfærd - og andre -" udgivet af Books on Demand - "Flere spøgelseshistorier" udgivet af eBibliotek 1800 - "En antikvars spøgelseshistorier" i serien "{"stringMap":{"da":"M. R. James' spøgelshistorier"}}" udgivet af eBibliotek 1800

Mere om Montague Rhodes James' bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Montague Rhodes James hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille James' bøger som ebog. James' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Montague Rhodes James' "Et tyndt genfærd - og andre -"

Det er muligt at købe Montague Rhodes James' "Et tyndt genfærd - og andre -" som ebog. "Et tyndt genfærd - og andre -" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i James' serie "{"stringMap":{"da":"M. R. James' spøgelshistorier"}}". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af eBibliotek 1800.

Montague Rhodes James "En advarsel til de nysgerrige"

Hos Bog & idé er "En advarsel til de nysgerrige" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "En advarsel til de nysgerrige" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i James' serie "{"stringMap":{"da":"M. R. James' spøgelshistorier"}}". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af eBibliotek 1800.
Detaljer
Fulde navn:
Montague Rhodes James