Bog & idéMorten Bagge Hansen

Bøger skrevet af Morten Bagge Hansen

Læs mere om Morten Bagge Hansen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Morten Bagge Hansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Morten Bagge Hansen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal

Mere om Morten Bagge Hansens bøger

Morten Bagge Hansen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Hansen som indbundet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Morten Bagge Hansen

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er -, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i sygdomslære" af Morten Bagge Hansen

"Basisbog i sygdomslære" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Bagge Hansen