Bog & idéMorten Bang Larsen

Bøger skrevet af Morten Bang Larsen

Læs mere om Morten Bang Larsen
2 produkter
2 produkter
Klædt af på nettet
Klædt af på nettetMorten Bang Larsen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Klædt af på nettet
En lillefinger for Frankrig
En lillefinger for FrankrigMorten Bang Larsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
En lillefinger for Frankrig

Mere om Morten Bang Larsen

Der er forskellige bøger af Morten Bang Larsen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Bang Larsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En lillefinger for Frankrig" udgivet af Books on Demand - "En lillefinger for Frankrig" udgivet af Books on Demand - "En lillefinger for Frankrig" udgivet af Books on Demand - "Klædt af på nettet" udgivet af Turbine. i samarbejde med Medierådet for Børn og Unge - "En lillefinger for Frankrig" udgivet af Books on Demand - "Klædt af på nettet" udgivet af Turbine Forlaget - "En lillefinger for Frankrig" udgivet af Books on Demand - "En lillefinger for Frankrig" udgivet af Books on Demand

Morten Bang Larsens bøger

Morten Bang Larsen har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Morten Bang Larsen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Bang Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Bang Larsens "En lillefinger for Frankrig"

"En lillefinger for Frankrig" er til salg som ebog. "En lillefinger for Frankrig" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Morten Bang Larsen "En lillefinger for Frankrig"

"En lillefinger for Frankrig" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Bang Larsen