Bog & idéMorten Bertelsen

Bøger skrevet af Morten Bertelsen

Læs mere om Morten Bertelsen
1 produkter
1 produkter
Kan en voldtægt iscenesættes over Internettet?
Kan en voldtægt iscenesættes over Internettet?Morten Bertelsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Kan en voldtægt iscenesættes over Internettet?

Mere om Morten Bertelsen

Morten Bertelsen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bertelsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kan en voldtægt iscenesættes over Internettet?" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "TEAM - udvikling og læring" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Morten Bertelsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Morten Bertelsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Morten Bertelsen bøger i flere formater. Morten Bertelsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kan en voldtægt iscenesættes over Internettet?" af Morten Bertelsen

"Kan en voldtægt iscenesættes over Internettet?" er tilgængelig online som e-bog. Med "Kan en voldtægt iscenesættes over Internettet?" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Bertelsens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"TEAM - udvikling og læring" af Morten Bertelsen

Det er muligt at købe Morten Bertelsens "TEAM - udvikling og læring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Bertelsen