Bog & idéMorten Carlsen

Bøger skrevet af Morten Carlsen

Læs mere om Morten Carlsen
4 produkter
4 produkter
Lige under overfladen 10 - Som et urværk
Lige under overfladen 10 - Som et urværkMorten Carlsen
99,95 DKK
EBOG
(1)
Lige under overfladen 10 - Som et urværk
Når mørket kommer krybende
Når mørket kommer krybendeMorten Carlsen
69,95 DKK
Hæftet
(6)
Når mørket kommer krybende
Pulp Horror Fiction
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pulp Horror FictionMorten Carlsen
165,96 DKK
Paperback
(2)
Pulp Horror Fiction
Hvis jeg overlever natten
Hvis jeg overlever nattenFlemming Johansen
99,95 DKK
Hæftet
(6)
Hvis jeg overlever natten

Mere om Morten Carlsen

Hvis du søger en bog fra Morten Carlsen, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Carlsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når mørket kommer krybende" udgivet af Enter Darkness - "Hvis jeg overlever natten" i serien "Fortællinger fra mørket" udgivet af Enter Darkness - "Monster" udgivet af Kandor

Mere om Morten Carlsens bøger

Du kan finde tre bøger af Morten Carlsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Carlsens bøger fås i et udvalg af formater. Carlsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Morten Carlsens "Når mørket kommer krybende"

"Når mørket kommer krybende" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Enter Darkness, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Hvis jeg overlever natten" af Morten Carlsen

Det er muligt at købe Morten Carlsens "Hvis jeg overlever natten" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Fortællinger fra mørket". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Enter Darkness.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Carlsen