Bog & idéMorten Friis

Bøger skrevet af Morten Friis

Læs mere om Morten Friis
2 produkter
2 produkter
Geriatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeriatriHelle Bruunsgaard
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Geriatri
Fri, friere, Grundtvig
Fri, friere, GrundtvigHenrik Gade Jensen
100,00 DKK
e-bog
(0)
Fri, friere, Grundtvig

Mere om Morten Friis

Hvis du leder efter en bog fra Morten Friis, ser du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Friis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bornholm i krig og fred" udgivet af Hakon Holm Publishing - "Geriatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Morten Friis

Morten Friis har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Friis' bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Friis er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Friis' "Bornholm i krig og fred"

Hos Bog & idé er "Bornholm i krig og fred" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Hakon Holm Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Morten Friis "Geriatri"

"Geriatri" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Friis