Bog & idéMorten Høi Jensen

Bøger skrevet af Morten Høi Jensen

Læs mere om Morten Høi Jensen
1 produkter
1 produkter
A Difficult Death: The Life and Work of Jens Peter Jacobsen
A Difficult Death: The Life and Work of Jens Peter JacobsenMorten Høi Jensen
289,95 DKK
INDBUNDET
(0)
A Difficult Death: The Life and Work of Jens Peter Jacobsen

Mere om Morten Høi Jensen

Morten Høi Jensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "A Difficult Death: The Life and Work of Jens Peter Jacobsen". Det er Yale University Press, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Høi Jensens "A Difficult Death: The Life and Work of Jens Peter Jacobsen"

Det er muligt at købe Morten Høi Jensens "A Difficult Death: The Life and Work of Jens Peter Jacobsen" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Yale University Press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Morten Høi Jensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Høi Jensen