Bog & idéMorten Højgaard Kurth

Bøger skrevet af Morten Højgaard Kurth

Læs mere om Morten Højgaard Kurth
1 produkter
1 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi

Mere om Morten Højgaard Kurth

Der er flere bøger skrevet af Morten Højgaard Kurth tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kurths udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Morten Højgaard Kurth

Morten Højgaard Kurth har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Kurths bøger kommer kun som indbundet. Kurths bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Højgaard Kurths "Basisbog i ergoterapi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i ergoterapi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Morten Højgaard Kurth "Basisbog i ergoterapi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i ergoterapi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Højgaard Kurth