Bog & idéMorten Høyer

Bøger skrevet af Morten Høyer

Læs mere om Morten Høyer
2 produkter
2 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere
Klinisk onkologi
Klinisk onkologiJørn Herrstedt
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk onkologi

Mere om Morten Høyer

Der findes mange bøger skrevet af Morten Høyer online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Høyers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk onkologi" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Morten Høyer

Du kan bestille fire bøger af Morten Høyer her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Høyers bøger kommer i flere formater. Høyers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinisk onkologi" af Morten Høyer

Hos Bog & idé er "Klinisk onkologi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Morten Høyer

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" er tilgængelig online som vg-typo3. Dette er en også en skøn bog fra Høyer, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Høyer