Bog & idéMorten Hvenegaard

Bøger skrevet af Morten Hvenegaard

Læs mere om Morten Hvenegaard
2 produkter
2 produkter
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv adfærdsterapi på tværsNeelaverny Maria Srisgandarajah
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapiMorten Hvenegaard
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi

Mere om Morten Hvenegaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Morten Hvenegaard. På listen nedenfor ser du de nyeste af Hvenegaards udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Morten Hvenegaards bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" udgivet af Gyldendal - "Group rumination-focused cognitive-behavioral therapy versus traditional group cognitive-behavioral therapy for major depression" udgivet af University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences - "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression + Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - Ma" udgivet af Hans Reitzel - "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi" udgivet af Gyldendal

Morten Hvenegaards bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Morten Hvenegaard hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Hvenegaards bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Hvenegaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Morten Hvenegaards "Kognitiv adfærdsterapi på tværs"

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Group rumination-focused cognitive-behavioral therapy versus traditional group cognitive-behavioral therapy for major depression" af Morten Hvenegaard

Hos Bog & idé er "Group rumination-focused cognitive-behavioral therapy versus traditional group cognitive-behavioral therapy for major depression" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Hvenegaard