Bog & idéMorten Kisendal Fabricius

Bøger skrevet af Morten Kisendal Fabricius

Læs mere om Morten Kisendal Fabricius
1 produkter
1 produkter
Det gode skoleliv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det gode skolelivClarissa Corneliussen
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Det gode skoleliv

Mere om Morten Kisendal Fabricius

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Morten Kisendal Fabricius. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fabricius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det gode skoleliv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det gode skoleliv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Morten Kisendal Fabricius

Morten Kisendal Fabricius har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Fabricius' bøger som hæftet. Bøgerne af Fabricius er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det gode skoleliv" af Morten Kisendal Fabricius

"Det gode skoleliv" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Det gode skoleliv" af Morten Kisendal Fabricius

Hos Bog & idé er "Det gode skoleliv" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Kisendal Fabricius