Bog & idéMorten Kistrup

Bøger skrevet af Morten Kistrup

Læs mere om Morten Kistrup
4 produkter
4 produkter
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv adfærdsterapi på tværsNeelaverny Maria Srisgandarajah
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Recovery - at komme sig over psykisk lidelse
Recovery - at komme sig over psykisk lidelseStine Bjerrum Møller
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Recovery - at komme sig over psykisk lidelse
Psykologien i psykiatrien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykologien i psykiatrienMorten Kistrup
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykologien i psykiatrien
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapiMorten Hvenegaard
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi

Mere om Morten Kistrup

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Morten Kistrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kistrups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" udgivet af Gyldendal - "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression + Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - Ma" udgivet af Hans Reitzel - "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi" udgivet af Gyldendal - "Psykologien i psykiatrien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Morten Kistrups bøger

Du kan finde fire bøger af Morten Kistrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Morten Kistrup fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kistrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" af Morten Kistrup

Hos Bog & idé er "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Morten Kistrup "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression + Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - Ma"

Det er muligt at købe Morten Kistrups "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression + Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - Ma" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzel.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Kistrup