Bog & idéMorten Kjær

Bøger skrevet af Morten Kjær

Læs mere om Morten Kjær
0 produkter

Mere om Morten Kjær

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Morten Kjær. På listen nedenfor ser du Kjærs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvis EU er svaret, hvad er så spørgsmålet?" udgivet af Saga - "Guds og øvrigheds straf" udgivet af Ex Tuto - "Henrik Stampe - enevældens menneskelige ansigt" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Morten Kjærs bøger

Du kan bestille tre bøger af Morten Kjær her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Kjærs bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Kjær er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Kjærs "Hvis EU er svaret, hvad er så spørgsmålet?"

Hos Bog & idé er "Hvis EU er svaret, hvad er så spørgsmålet?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Guds og øvrigheds straf" af Morten Kjær

Det er muligt at købe Morten Kjærs "Guds og øvrigheds straf" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Ex Tuto, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Kjær