Bog & idéMorten Knudsen

Bøger skrevet af Morten Knudsen

Læs mere om Morten Knudsen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori
Ledelse af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af ledelseAnette Tordengaard Jellesen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af ledelse

Mere om Morten Knudsen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Morten Knudsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Knudsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Til dig der elsker film" udgivet af Saxo Publish - "Sådan arbejder EU - efter Lissabontraktaten" udgivet af Folketinget - "Sådan arbejder EU - efter Lissabontraktaten" udgivet af Folketinget - "Metodisk overrasket - om systemteori og funktionel metode" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Forskydninger - kontingenshåndtering i moderniseringen af et amtskommunalt sundhedsvæsen" i serien "Organiseret kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Ledelse af ledelse" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Systemteoretiske analyser" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Kamp, kommunikation og kompleksitet" udgivet af Handelshøjskolens Forlag

Mere om Morten Knudsens bøger

Morten Knudsen har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Knudsens bøger fås i samtlige formater. Morten Knudsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Knudsens "Til dig der elsker film"

"Til dig der elsker film" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.

Morten Knudsen "Sådan arbejder EU - efter Lissabontraktaten"

"Sådan arbejder EU - efter Lissabontraktaten" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Folketinget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Knudsen