Bog & idéMorten Kyndrup

Bøger skrevet af Morten Kyndrup

Læs mere om Morten Kyndrup
3 produkter
3 produkter
Den æstetiske relation
Den æstetiske relationMorten Kyndrup
49,95 DKK
e-bog
(0)
Den æstetiske relation
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
485,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi
Den æstetiske relation
Den æstetiske relationMorten Kyndrup
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Den æstetiske relation

Mere om Morten Kyndrup

Morten Kyndrup har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Kyndrups udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Morten Kyndrups bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arbejdspapir. Den nøgne sandhed?" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Arbejdspapir. Kunstens forståelse" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Den æstetiske relation " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Den æstetiske relation" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Riften og sløret" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Framing and fiction" udgivet af Aarhus University Press - "Framing and fiction" udgivet af Aarhus University Press

Bøger skrevet af Morten Kyndrup

Du kan købe otte bøger af Morten Kyndrup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Morten Kyndrup bøger i forskellige formater. Kyndrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Kyndrups "Arbejdspapir. Den nøgne sandhed?"

Hos Bog & idé er "Arbejdspapir. Den nøgne sandhed?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på miscellaneous (øvrige) og er publiceret af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet.

"Arbejdspapir. Kunstens forståelse" af Morten Kyndrup

Det er muligt at købe Morten Kyndrups "Arbejdspapir. Kunstens forståelse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på miscellaneous (øvrige) og er udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Kyndrup