Bog & idéMorten Overgaard

Bøger skrevet af Morten Overgaard

Læs mere om Morten Overgaard
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
579,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori

Mere om Morten Overgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Morten Overgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Overgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "National Kollektiv Intelligens" udgivet af Books on Demand - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Matema10k B-niveau – matematik for gymnasiet" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Morten Overgaard

Du kan finde fire bøger af Morten Overgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Morten Overgaard kan købes i et udvalg af formater. Overgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Overgaards "National Kollektiv Intelligens"

Det er muligt at købe Morten Overgaards "National Kollektiv Intelligens" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Klassisk og moderne psykologisk teori" af Morten Overgaard

Det er muligt at købe Morten Overgaards "Klassisk og moderne psykologisk teori" som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Overgaard, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Overgaard