Bog & idéMorten Raffnsøe-Møller

Bøger skrevet af Morten Raffnsøe-Møller

Læs mere om Morten Raffnsøe-Møller
2 produkter
2 produkter
Sundhedsvæsenet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsenet under forandringKarin Højbjerg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Kapitalismens ansigter
Kapitalismens ansigterNiels Albertsen
79,00 DKK
PDF
(0)
Kapitalismens ansigter

Mere om Morten Raffnsøe-Møller

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Morten Raffnsøe-Møller. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Raffnsøe-Møller.
Bøgerne fra Morten Raffnsøe-Møller findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sundhedsvæsenet under forandring" udgivet af Gyldendal - "University Performance Management" udgivet af DJØF

Morten Raffnsøe-Møllers bøger

Du kan købe to bøger af Morten Raffnsøe-Møller her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille Raffnsøe-Møllers bøger som hæftet. Bøgerne af Raffnsøe-Møller er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhedsvæsenet under forandring" af Morten Raffnsøe-Møller

Det er muligt at købe Morten Raffnsøe-Møllers "Sundhedsvæsenet under forandring" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"University Performance Management" af Morten Raffnsøe-Møller

Det er muligt at købe Morten Raffnsøe-Møllers "University Performance Management" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Raffnsøe-Møller