Bog & idéMorten Rosenmeier (red.)

Bøger skrevet af Morten Rosenmeier (red.)

Læs mere om Morten Rosenmeier (red.)
1 produkter
1 produkter
Forskningsfrihed
ForskningsfrihedHeine Andersen (red.)
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsfrihed

Mere om Morten Rosenmeier (red.)

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Morten Rosenmeier (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lovsamling 2018 - Immaterialret" udgivet af Djøf Forlag - "Immaterialret - Kompendium 2018" udgivet af Djøf Forlag

Morten Rosenmeier (red.)s bøger

Der er to tilgængelige bøger af Morten Rosenmeier (red.) hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. -s bøger kommer bare som hæftet. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Djøf Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Rosenmeier (red.)s "Lovsamling 2018 - Immaterialret"

Det er muligt at købe Morten Rosenmeier (red.)s "Lovsamling 2018 - Immaterialret" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

"Immaterialret - Kompendium 2018" af Morten Rosenmeier (red.)

Det er muligt at købe Morten Rosenmeier (red.)s "Immaterialret - Kompendium 2018" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Rosenmeier (red.)