Bog & idéMorten Rosenmeier

Bøger skrevet af Morten Rosenmeier

Læs mere om Morten Rosenmeier
12 produkter
12 produkter
Immaterialret
ImmaterialretJens Schovsbo
949,95 DKK
Hæftet
(0)
Immaterialret
Kompendium i immaterialret 2024
Kompendium i immaterialret 2024Morten Rosenmeier
199,95 DKK
Hardback
(0)
Kompendium i immaterialret 2024
Immaterialret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Immaterialretaf Jens Schovsbo
809,96 DKK
Hæftet
(0)
Immaterialret
Lærebog i informationsret
Lærebog i informationsretHenrik Udsen (ansv. red.)
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i informationsret
Kompendium i immaterialret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i immaterialretMorten Rosenmeier
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i immaterialret
Ophavsretlig beskyttelse af musikværker
Ophavsretlig beskyttelse af musikværkerMorten Rosenmeier
309,95 DKK
EBOG
(0)
Ophavsretlig beskyttelse af musikværker
Lærebog i informationsret
Lærebog i informationsretThomas Riis
749,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i informationsret
Introduktion til Immaterialret
Introduktion til immaterialretMorten Rosenmeier
329,95 DKK
EBOG
(0)
Introduktion til immaterialret
Værkslæren i ophavsretten
Værkslæren i ophavsrettenMorten Rosenmeier
469,95 DKK
EBOG
(0)
Værkslæren i ophavsretten
Ophavsret for begyndere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ophavsret for begyndereMorten Rosenmeier
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Ophavsret for begyndere
Ansattes immaterielle rettigheder
Ansattes immaterielle rettighederMorten Rosenmeier
419,95 DKK
EBOG
(0)
Ansattes immaterielle rettigheder
Ansattes immaterielle lrettigheder
Ansattes immaterielle lrettighederJens Schovsbo
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Ansattes immaterielle lrettigheder

Mere om Morten Rosenmeier

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Morten Rosenmeier. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rosenmeiers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til Immaterialret" udgivet af DJØF - "Ophavsret for begyndere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kompendium i immaterialret" udgivet af Djøf Forlag - "Immaterialret" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog i informationsret" udgivet af Djøf Forlag - "Lovsamling 2018 - Immaterialret" udgivet af Djøf Forlag - "Ophavsret for begyndere" udgivet af Djøf Forlag - "Immaterialret - Kompendium 2018" udgivet af Djøf Forlag - "Immaterialret" udgivet af Djøf Forlag - "Lovsamling immaterialret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Immaterialret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ansattes immaterielle rettigheder" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Introduktion til immaterialret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ophavsretlig beskyttelse af musikværker" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Værkslæren i ophavsretten" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Lovsamling 2016 - Immaterialret" udgivet af Jurist- og økonomiforbundet - "Lærebog i informationsret" udgivet af Djøf Forlag - "Retten i sproget" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ophavsret for begyndere" udgivet af Djøf Forlag - "Introduktion til immaterialret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ansattes immaterielle rettigheder" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Immaterialret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Værkslæren i ophavsretten" udgivet af DJØF - "Immaterialret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ophavsretten i Krise" udgivet af DJØF

Bøger af Morten Rosenmeier

Der er 25 tilgængelige bogudgivelser af Morten Rosenmeier hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Morten Rosenmeier bøger i samtlige formater. Rosenmeiers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Rosenmeiers "Introduktion til Immaterialret"

Hos Bog & idé er "Introduktion til Immaterialret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ophavsret for begyndere" af Morten Rosenmeier

"Ophavsret for begyndere" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Rosenmeier