Bog & idéMorten Ruben Brage

Bøger skrevet af Morten Ruben Brage

Læs mere om Morten Ruben Brage
1 produkter
1 produkter
Aktuel udbudsret II
Aktuel udbudsret IIMorten Ruben Brage
589,95 DKK
EBOG
(0)
Aktuel udbudsret II

Mere om Morten Ruben Brage

Der findes flere forskellige bøger af Morten Ruben Brage online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Brages seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ABR 18" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Aktuel udbudsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Morten Ruben Brage

Du kan bestille to bøger af Morten Ruben Brage her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Morten Ruben Brage bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Brage er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"ABR 18" af Morten Ruben Brage

Det er muligt at købe Morten Ruben Brages "ABR 18" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Aktuel udbudsret" af Morten Ruben Brage

Det er muligt at købe Morten Ruben Brages "Aktuel udbudsret" som pdf. Endnu en af Morten Ruben Brage fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Ruben Brage