Bog & idéMorten Saxtorff Andreasen

Bøger skrevet af Morten Saxtorff Andreasen

Læs mere om Morten Saxtorff Andreasen
2 produkter
2 produkter
Kort & godt om BØRN & GAMING
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort & godt om BØRN & GAMINGTrine Bjerremand Caspersen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om BØRN & GAMING
The human factor in esport
The human factor in esportMorten Saxtorff Andreasen
179,95 DKK
EBOG
(0)
The human factor in esport

Mere om Morten Saxtorff Andreasen

Der er forskellige bøger skrevet af Morten Saxtorff Andreasen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Andreasens bøger.
Bøgerne fra Morten Saxtorff Andreasen kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kort & godt om BØRN & GAMING" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "The human factor in esport" udgivet af Books on Demand - "The human factor in esport" udgivet af Books on Demand

Morten Saxtorff Andreasens bøger

Du kan købe tre bøger af Morten Saxtorff Andreasen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Morten Saxtorff Andreasen bøger i samtlige formater. Andreasens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Saxtorff Andreasens "Kort & godt om BØRN & GAMING"

Det er muligt at købe Morten Saxtorff Andreasens "Kort & godt om BØRN & GAMING" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Morten Saxtorff Andreasen "The human factor in esport"

"The human factor in esport" kan købes online som ebog. Hvis du køber "The human factor in esport" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Saxtorff Andreasen