Bog & idéMorten Skak

Bøger skrevet af Morten Skak

Læs mere om Morten Skak
1 produkter
1 produkter
Bydannelse og boligøkonomi
Bydannelse og boligøkonomiMorten Skak
239,95 DKK
EBOG
(0)
Bydannelse og boligøkonomi

Mere om Morten Skak

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Morten Skak. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Skak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bydannelse og boligøkonomi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Bydannelse og boligøkonomi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Morten Skak

Du kan bestille to bøger af Morten Skak her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Morten Skak bøger i samtlige formater. Bøgerne af Skak er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bydannelse og boligøkonomi" af Morten Skak

"Bydannelse og boligøkonomi" kan købes online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Skak, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

"Bydannelse og boligøkonomi" af Morten Skak

Hos Bog & idé er "Bydannelse og boligøkonomi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Skak