Bog & idéMorten Skovsgaard

Bøger skrevet af Morten Skovsgaard

Læs mere om Morten Skovsgaard
2 produkter
2 produkter
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikationSigne Pihl-Thingvad
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Medier, politik og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier, politik og samfundMorten Skovsgaard
278,96 DKK
Hæftet
(2)
Medier, politik og samfund

Mere om Morten Skovsgaard

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger skrevet af Morten Skovsgaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Skovsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medier, politik og samfund" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den danske journalist" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation " i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Morten Skovsgaard

Morten Skovsgaard har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde Skovsgaards bøger som hæftet. Morten Skovsgaard bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Morten Skovsgaards "Medier, politik og samfund"

Det er muligt at købe Morten Skovsgaards "Medier, politik og samfund" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Skovsgaards serie "Statskundskab". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Morten Skovsgaard "Den danske journalist"

Det er muligt at købe Morten Skovsgaards "Den danske journalist" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Skovsgaard