Bog & idéMorten Søvsø

Bøger skrevet af Morten Søvsø

Læs mere om Morten Søvsø
1 produkter
1 produkter
Ribe 700-1050
Ribe 700-1050Morten Søvsø
159,95 DKK
EBOG
(0)
Ribe 700-1050

Mere om Morten Søvsø

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Morten Søvsø. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Søvsøs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Ribe 700-1050" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ribe 700-1050" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Morten Søvsø

Der er to tilgængelige udgivelser af Morten Søvsø hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Morten Søvsø kan købes i flere formater. Søvsøs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ribe 700-1050" af Morten Søvsø

Hos Bog & idé er "Ribe 700-1050" tilgængelig som ebog. Med "Ribe 700-1050" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Morten Søvsø "Ribe 700-1050"

Det er muligt at købe Morten Søvsøs "Ribe 700-1050" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Søvsø