Bog & idéMorten Stagis

Bøger skrevet af Morten Stagis

Læs mere om Morten Stagis
1 produkter
1 produkter
Brutalt hjemmerøveri i Kragenæs - kostede 72-årig mand livet
Brutalt hjemmerøveri i Kragenæs - kostede 72-årig mand livetMorten Stagis
39,95 DKK
EBOG
(0)
Brutalt hjemmerøveri i Kragenæs - kostede 72-årig mand livet

Mere om Morten Stagis

Der er blot én bog af Morten Stagis tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Brutalt hjemmerøveri i Kragenæs - kostede 72-årig mand livet". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Brutalt hjemmerøveri i Kragenæs - kostede 72-årig mand livet" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Brutalt hjemmerøveri i Kragenæs - kostede 72-årig mand livet" af Morten Stagis

"Brutalt hjemmerøveri i Kragenæs - kostede 72-årig mand livet" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Brutalt hjemmerøveri i Kragenæs - kostede 72-årig mand livet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Stagis' serie "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Morten Stagis fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Stagis